EN
> Home > Nieuws > Afsluitingen Bosscherweg

Afsluitingen Bosscherweg

f 26 september starten we rond de Bosscherweg met de voorbereidingen van de aanleg van één van de nieuwe pijlers van de Noorderbrug. Deze nieuwe pijler komt in de huidige rijbaan te staan. Daarom moeten we de Bosscherweg verleggen. Alleen zo kunnen we ruimte vrij maken. Dat heeft tot gevolg dat Bosscherweg van maandagochtend 26 september tot maandagochtend 3 oktober in beide rijrichtingen wordt afgesloten tussen spoorweg en afrit Noorderbrug.

De afrit Noorderbrug blijft open voor verkeer richting Centrum. Automobilisten van en naar België worden omgeleid via de Brusselseweg. Voetgangers en (brom)fietsers kunnen doorgaan. Maar let op: ook na maandag 3 oktober moeten automobilisten rekening houden met afsluitingen.

Tot medio december

Verkeer richting Noorderbrug/Centrum wordt tot medio december omgeleid via België, verkeer vanaf Noorderbrug/Centrum naar Boschpoort kan doorgaan.

Tot voorjaar 2017

Vanaf medio december tot in het voorjaar van 2017 moet verkeer voortdurend rekening houden met afsluitingen en omleidingen. Kijk voor actuele reisinformatie en omleidingsroutes op de Slimme Kaart van Maastricht Bereikbaar.

Lees hier de uitgebreide brief die naar de bewoners van Boschpoort is gestuurd.

Slim(mer) op weg

Er staat veel te gebeuren voor het project Noorderbrugtracé. Tegelijkertijd vinden ook op andere plekken in en om de stad werkzaamheden plaats voor een betere infrastructuur. Gaat u de weg op? Kijk voor vertrek op de Slimme Kaart van Maastricht Bereikbaar. Zo bent u op de hoogte van afsluitingen en omleidingen, extra reistijd en verkeersdrukte. Of maak gebruik van één van de alternatieven voor reizen met de auto. Meer informatie: www.maastrichtbereikbaar.nl.

Vragen en antwoorden

Voor bewoners van Boschpoort hebben we de vragen en antwoorden op een rijtje gezet.

Noorderbrug Maastricht is onderdeel van het programma Belvédère-Maastricht.
Aan deze website kunnen geen rechten worden ontleend.