EN
> Home > Nieuws > Wandel mee door het Frontenpark!

Wandel mee door het Frontenpark!

In 2017 hebben we grote stappen vooruit gezet voor het project Noorderbrugtracé. Toch zijn we er nog lang niet, want ook in 2018 moeten omwonenden en verkeer rekening houden met stevige hinder. Tegelijkertijd wordt 2018 een oogstjaar, want in het najaar levert bouwer Strukton het pronkstukje op: de droge gracht onder de Cabergerweg die de Hoge en Lage Fronten met elkaar verbindt tot één groot Frontenpark. En laat dat nou één van de belangrijkste redenen zijn voor de verlegging van de Noorderbrugaanlanding! Ook team Ontwerp van bouwer Strukton is al volop bezig met de realisatie van de drie kunstwerken die de Cabergerweg eind 2018 overbruggen. Wilt u alvast een kijkje nemen in het toekomstige Frontenpark? Dan kunt u alvast een virtuele wandeling maken. Bijvoorbeeld met behulp van de animatie die de ontwerpers maakten van het nieuwe Frontenpark.

Animatie droge gracht
Frontenpark online

Maar er is ook nog een andere manier om alvast kennis te maken met het nieuwe Frontenpark: online. Met behulp van viewpoints kunt u snel heen en weer gaan van uitkijkpunt naar uitkijkpunt. Klik daarvoor op een van de oogjes die in beeld verschijnen. En er zijn méér mogelijkheden. Ga met de muis over het beeld om ze allemaal tevoorschijn te halen:

  • Klik rechtsonder op het vierkant voor een beeldvullend scherm. Is dat te groot? Geen probleem: klik opnieuw rechtsonder om terug te gaan naar het oorspronkelijke formaat;
  • Via de pijltjestoetsen rechtsonder kunt u snel van locatie naar locatie gaan;
  • Bent u terecht gekomen op een mooi plekje dat u van alle kanten wilt bekijken? Ook dat kan: klik op de pijltjestoetsen linksboven om naar rechts, links, boven of onder te kijken. Via het bolletje in het centrum van de toetsen komt u altijd weer terug bij het oorspronkelijke beeld.

Droge gracht viewpoints

Veel plezier en geniet alvast van al het moois dat het Frontenpark u straks te bieden heeft!

Noorderbrug Maastricht is onderdeel van het programma Belvédère-Maastricht.
Aan deze website kunnen geen rechten worden ontleend.