EN
> Home > Nieuws > Geusseltkeet voor bruggenbouwers

Geusseltkeet voor bruggenbouwers

In december lieten wij u nog weten dat de Voltakeet – de keet van de A2-tunnelbouwers – naar de Bosscherweg verhuist. Maar intussen zijn die plannen alweer achterhaald. De Voltakeet gaat namelijk terug naar de leverancier. In de plaats van de Voltakeet verhuist de Geusseltkeet naar de Bosscherweg. De Geusseltkeet heeft zijn naam te danken aan de locatie: binnen het werkterrein bij kruispunt Geusselt.

Tijdens de carnavalsdagen wordt de Geusseltkeet afgebroken. Naar verwachting bouwt Strukton de keet in de loop van maart op binnen het werkterrein aan de Bosscherweg. Het terrein zelf gaat in de (bouw)hekken. Een uitgelezen plekje dus voor de mannen en vrouwen van Strukton: midden in het werkgebied van het nieuwe Noorderbrugtracé. Tot eind 2018 blijft de keet dan ook in gebruik als hoofdkantoor van het bouwteam. Het omliggende terrein richten we in als werk-, opslag én parkeerterrein voor de bouwers.

Naamgevingscommissie
Onze A2-Maastricht collega’s hebben – na een oproep – intussen verschillenden suggesties voor een nieuwe naam van de Geusseltkeet ontvangen. Daar buigen we ons nog over. U hoort nog van ons!

Noorderbrug Maastricht is onderdeel van het programma Belvédère-Maastricht.
Aan deze website kunnen geen rechten worden ontleend.