EN
> Home > Nieuws > Fase 4 voor de Frontensingel

Fase 4 voor de Frontensingel

Sinds eind 2017 bouwen we de Frontensingel stapsgewijs om. Afgelopen maand namen we de noordelijke rijbaan – voor verkeer richting Statensingel – onder handen, van woensdag 2 tot en met woensdag 9 mei is de zuidelijke rijbaan aan de beurt.

Omleiding voor autoverkeer richting Boschstraat/Bosscherweg

Vanaf woensdag 2 mei gaan we aan de slag met de rijbaan richting Boschstraa/Bosscherweg. Om 07.00 uur gaat de rijbaan dicht voor autoverkeer. Automobilisten richting Boschstraat/Bosscherweg worden omgeleid via de nieuwe op- en afritten van knoop Boschpoort. De in- en uitrit van P-Sphinx schuift tijdelijk op naar de Maagdendries. Woensdag 9 mei gaat de rijbaan – omstreeks 18.00 uur – weer open voor autoverkeer. Dan schuift ook de in- en uitrit van P-Sphinx weer op naar de Frontensingel.

Fietspaden Frontensingel

(Brom)fietsers moeten nog een hele poos geduld hebben voordat ze weer via de Frontensingel door kunnen gaan. Eerst moeten zowel kruising Statensingel als kruising Boschstraat/Bosscherweg zijn omgebouwd.  Naar verwachting gaan de fietspaden aan weerszijden van de Bosscherweg in de loop van oktober open.

Slim(mer) op weg

Er staat nog altijd veel te gebeuren voor het project Noorderbrugtracé. Tegelijkertijd vinden ook op andere plekken in en om de stad werkzaamheden plaats voor een betere infrastructuur. Gaat u de weg op? Kijk vóór vertrek op www.maastrichtbereikbaar.nl en check de Slimme Kaart. Zo bent u op de hoogte van afsluitingen en omleidingen, extra reistijd en verkeersdrukte.

Let op:

Planningen zijn naar huidige inzichten en afhankelijk van diverse omstandigheden. Houd daarom steeds rekening met wijzigingen.

Foto boven: Fred Berghmans

Noorderbrug Maastricht is onderdeel van het programma Belvédère-Maastricht.
Aan deze website kunnen geen rechten worden ontleend.