EN
> Home > Contact > Infocentrum Belvédère

Infocentrum Belvédère

Openingstijden van maandag t/m vrijdag van 09.00 tot 17.00 uur. Het infocentrum Belvédère bevindt zich aan het Fenikshof 1 (aan de achterzijde van Boschstraat 24) en is te voet bereikbaar via de Penitentenpoort tussen UNU-MERIT en Pathé. Per auto is het informatiecentrum bereikbaar via het parkeerterrein achter het Sphinx gebouw (P-Sphinx).

Vragen, klachten, meldingen?

Bij vragen, klachten of meldingen over de werkzaamheden voor het nieuwe Noorderbrugtracé of de (bouw)werkzaamheden op en rond het Sphinxterrein kunt u steeds terecht bij het Infocentrum Belvédère via onderstaand telefoonnummer en/of e-mailadres. Komt u liever persoonlijk langs? Dat kan van maandag t/m vrijdag van 09.00 tot 17.00 uur.

Sphinxkwartier-Frontenparktour 2019

Vanaf vrijdag 29 maart tot eind juni organiseren we regelmatig een gratis Sphinxkwartier-Frontenpark tour. Onder begeleiding van een gids wandelt u zo’n 1,5 uur lang door het Sphinxkwartier, het Frontenpark en Het Radium. In de warme zomermaanden lassen we een pauze in. Wilt u meewandelen? Lees dan meer over de Sphinxkwartier-Frontenparktour en meld u aan voor één van onze wandelingen.

Groepen zijn welkom op afspraak.

Fenikshof 1 I 6211 AX Maastricht
Postbus 68 | 6200 AB Maastricht

T +31 (0)43 350 14 60

belvedere@maastricht.nl

Klik hier voor een routebeschrijving

 

Noorderbrug Maastricht is onderdeel van het programma Belvédère-Maastricht.
Aan deze website kunnen geen rechten worden ontleend.