EN
> Home > Contact > Infocentrum Belvédère

Infocentrum Belvédère

Openingstijden van maandag t/m vrijdag van 09.00 tot 17.00 uur. Het infocentrum Belvédère bevindt zich aan het Fenikshof 1 (aan de achterzijde van Boschstraat 24) en is te voet bereikbaar via de Penitentenpoort tussen UNU-MERIT en Pathé. Per auto is het informatiecentrum bereikbaar via het parkeerterrein achter het Sphinx gebouw (P-Sphinx).

Vragen, klachten, meldingen?

Bij vragen, klachten of meldingen over de werkzaamheden voor het nieuwe Noorderbrugtracé of de (bouw)werkzaamheden op en rond het Sphinxterrein kunt u steeds terecht bij het Infocentrum Belvédère via onderstaand telefoonnummer en/of e-mailadres. Komt u liever persoonlijk langs? Dat kan van maandag t/m vrijdag van 09.00 tot 17.00 uur.

Sphinxkwartier-Frontenparktour

In het voor- en najaar organiseren we tweewekelijks een gratis Sphinxkwartier-Frontenpark tour. Onder begeleiding van een gids wandelt u zo’n 1,5 uur lang door het Sphinxkwartier en de Lage Fronten. In de warme zomermaanden en koude wintermaanden lassen we een pauze in: dan is het weer te onbetrouwbaar voor de ruige wandeling door de Lage Fronten. Naar verwachting start in het voorjaar van 2019 opnieuw een tweewekelijkse tour.

Groepen zijn welkom op afspraak.

Fenikshof 1 I 6211 AX Maastricht
Postbus 68 | 6200 AB Maastricht

T +31 (0)43 350 14 60

belvedere@maastricht.nl

Klik hier voor een routebeschrijving

 

Noorderbrug Maastricht is onderdeel van het programma Belvédère-Maastricht.
Aan deze website kunnen geen rechten worden ontleend.